Genåbningspakke

Fra 12. maj til og med 1. juli

Tilbring en hyggelig dag i Ribe med en lækker frokost og et museumsbesøg.

Genåbningspakken består af et besøg hos os, hos Jacob A. Riis Museum eller hos Museet Ribes Vikinger, og en lækker frokost på caféen Quedens Gaard, der ligger i hjertet af Ribe.
Frokosten består af enten en burger med oksekød eller en rejemad.
Afslut med en kop kaffe eller te.
Du bestemmer selvfølgelig selv om du vil begynde eller slutte med frokost.

Pris: 210,- pr person
(normalpris op til 269,-)

Sådan bestiller du

Send en sms med antal og dato og museets navn til vores eventkoordinator
Mathias Poulsen på tlf. 29 32 49 60.
Når bestillingen er modtaget, sender han dig et nummer til MobilePay, som beløbet skal betales til.
Når du kommer til museet og cafeen, skal du blot oplyse dit navn.

Er du nødt til at aflyse, kan du kontakte Mathias.

Jacob A. Riis Museum

Sortebrødregade 1, 6760 Ribe

Jacob. A. Riis var en af de mest indflydelsesrige journalister og sociale reformatorer i slutningen af det 19. og begyndelsen af det 20. århundrede. Han dokumenterede og hjalp med at forbedre levevilkårene for millioner af fattige immigranter i New York.

Sydvestjyske Museer skabt et spændende museum i Riis’ fødeby – i selve det hus, hvor han voksede op – som hylder Riis’ liv og arven efter ham og samtidig udforsker de temaer, som han blev berømt for at skrive om og fotografere – immigration, fattigdom, uddannelse og sociale reformer.

Jacob A. Riis Museums hjemmeside

Museet Ribes Vikinger

Odins Plads 1, 6760 Ribe

Hvordan opstod Ribe og hvordan levede byens indbyggere, da Ribe var en vigtig handelsby i Europa. Her finder du svarene. Gennem udstillingerne af de enestående arkæologiske fund kan du opleve Ribes historie fra begyndelsen af 700-tallet og op gennem vikingetiden og middelalderen til ca. år 1700. I årene 710-850 blomstrede vikingernes markedsplads, og museets vikingetids-udstilling er fyldt med smukke genstande fra perlemagerens, bronzestøberens og kammagerens værksteder.

Udstillingen om middelalderens og renæssancens Ribe fortæller om hverdagslivets leg, sundhed og sygdom, om klostre og kirker og om den fortsatte rige handel i byen. Historien fortælles på så mange forskellige måder, at både børnefamilien og dem med særlig interesse for historie og arkæologi, kan få en god oplevelse.

Museet Ribes Vikingers hjemmeside

Cafe Quedens

Overdammen 10, 6760 Ribe

Her byder Lise Frederiksen velkommen i en charmerende café, hvor der serveres alt fra kaffe og kage via sandwichs og burgere til spændende frokost- og middagsretter alt efter tid på dagen, årstiden og kundens behov.
Om sommeren kan køkkenets lækre frembringelser nydes både på fortovs­cafeen, i den unikke gård eller i den tilstødende, charmerende rosenhave.

Cafe Quedens hjemmeside